December 24, 2009

Lunch at ViVo, The Curve

Ni citer last friday. Gi makan kat Vivo. Sedap lah food kat sini. Price pun tak lah mahal sngt. Apa aku nak menceceh lg ekk...mmm....layan je lah...
the foods & drinks... Italian Pizza...Mushroom Soup...Tropical BBQ Chic Chop...Cheesy Spaghetti Bologna...Choco Brownies Mallows...Tropical Swing...Foccacia Mushroom...
nampak tak mata dia cam baru lepas nangis...br lepas kena sakat ngan aku...ckp kat dia we go home..not eating here....member lak tengah lapar..apa lagi..melalak lah....hahahaha
pastu dia tak nak bg aku mushroom soup tu...wahahaha Dia kata mama naughty
reaksi2..tunggu food dia yang tak sampai lagi
dia dah bedal my hubby nye food...pastu nak lagi....order yg baru lah...kite semua dah habis makan..kena tunggu dia je...budak kuat makan... dah sampai dah dia nye favourite Spaghetti Pomodoro
giller nye enjoy.... Vivo, American Pasta & Panini Lot 154, level 1, Western Courtyard, The Curve

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...