November 5, 2009

7th Months.....

05.11.09...genap Aiden 7th mth. Now hobby dia melalak if tak layan dia. Dah pandai gerak sana sini. Mulut pun dah semakin bising. Habis semua barang masuk mulut. Hari tu cucuk..dia tak nangis pun..relax je..yang cuak abang dia Ashaff. huhuhu Siap menyorok belakang daddy dia. hihihi. So cute n funny tgk muka dia. Kite suka sngt tgk dia mase tidur. Like an angle. But bile melalak..mak oii. Pening kepala. some of pics yang kite sempat snap mase dia tidur. Enjoy!! Doa kite supaya my kids sihat, dengar cakap n jadi orang2 yang berjaya. AMIN

2 comments:

ita zakaria said...

mama...perot kasik cover lah mama...malu aiden tau! anak2 mase tido lah gase nak gomol2 jer dengan die kan...kalau taim melalak, sabau aje le....

love said...

Ita, dia tidur memang cam tu.
Aah...mase tidur geram giller....time melalak...boleh tension jap di buatnye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...