October 21, 2009

Pose @ Paka, Terengganu

Last weekend, kami gi Paka, Kuala Terengganu. Office mate hubby aku kawin..so sekali lah company trip gi sane. Tapi tak ramai yang join..coz masing2 ade hal. Gerak dari Kl around 9.30am. Sampai sana dalam kul 2+ kot. Sampai je terus check in kat Rumbia. best tempat dia. Pastu dia cari food...masing2 dah kebulur. Petang tu gi pusing2 kat area Paka.
Malam gi makan ikan bakar yang tak berapa nak ok....huhuhu. Tak pe lah. Dah kebulur plus mengantuk kan. Bedal je. Balik semua terus tidur. Keletihan sangat. Sunday pagi tu...awal dah bangun coz aku nye alarm clock dah berbunyi nak susu. After semua dah ready check out. N dalam nak tunggu bride n groom tu bersiap kita orang sempat pose...hihihi Ni lah half of the pic yang aku snap. So, layan.....
ni bukan muka sombong eekkk. But muka ngantuk, Dia kalau ngantuk memang cam gitu muka nye..hihihi
hisap jari memang one of dia nye hobby...
ni coz kena angin yang agak kuat..so mata cam tak leh nak buka. hahahaha
mamat ni memang suka pose. macam2 gaya ada....
kat pintu kete pun jadi. Nasib baik tak patah...Dia ingat dia ringan sangat agaknye... huuhu
cam ne ade gaya tak??
kat pokok pun nak pose ye....
Lawa tak model2 ni. Cam cover album pun ade gak ni. Tajuk "Melihat di sana"...huhuhu
Ni dah selesai wedding...Dia dok makan jelly.... Tunggu ye...ade lagi tau....hihihi

2 comments:

cmba said...

ur son can be a model lah nanti...hehehehhe

love said...

hihihi...itulah, hr tu dah gi casting.
Belum ade rezeki kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...