October 14, 2009

Mohd Zuriman & Siti Nurhuda

Alhamdulilah...siap jugak. Lama ye tunggu. Huhuhu Sabar lah ye..sabar itu separuh dari iman Tapi nak buat cam ne...bnyk sngt halangannye.... Balik je dari Kedah hr tu...on Monday sibuk lah pulak nak kena mengemas umah ni. Iyelah lama sngt tinggal nye. Pastu Aiden lak cam tak sihat..asyik menangis je. Kesian dia.
Pastu dah siap lak edit gambar2 ni...internet connection lak problem. Kejap ada kejap hilang. Dah upload pic, tak leh publish lak. Macam2.Ni pun entah sampai bile lah nyawa nye.
Kepada sesiapa ynag sngt memahami...tengkiu ye...kepada yang dok tanye kat hubby i n dok skype td tu n ade yg siap tinggal kan comment kat blog i. tu....nah tgk sampai puas...tak puas copy bebanyak.....huhuhu
to Mang & Huda...yang pic mase nikah ni ade slide movie. But kat sini cam lambat nak upload. So, nanti if dah ok.. i let u know. Sabaq ya....

2 comments:

Len said...

yeyeyyy.. thank you Kak Liyana! :-) hehehe.

**cry baby** said...

ish2...sape la yg xsabar tu? h0h0h0h0h0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...