February 27, 2009

Bila dah lama tak jumpa....

..semalam aku jumpa kengkawan from sekolah dulu. seronok...Macam-macam citer sensasi yang keluar. Semua nya dah kawin n dah jadi mak orang pun. Tapi perangai gila2 tetap ade. Gamat lah semalam kat Chillis tu. Penuh dengan gelak ketawa. So, hopefully dapat buat gathering cam ni lagi. Yesterday was fun walaupun jumpa sekejap je.

4 comments:

itapaduk said...

na..punye lah banyak kite ngomel & ngumpat, nih jer ko selitkan? aku sampai arinih maseh panassss jer tinge nih dgr cite2 yg x beshh!!! hhmm..xper, aku paham, ko tgh jage 'beby' dalam pewot tuh..neway, memang besh giler! nanti kite gathering lagik yerr...

love said...

tak leh citer bebenyk...nanti ade org jeles...hahaha...boleh2 aku pun tak sabar nak gather lagi...

cmba said...

happening...mmg happening...dlm gambar pun buleh menggambarkan suasane..huhuhuu...

QQ said...

kuat jugak ek mak2 org ni mkn..hehehehehe..next time aku nak join lar..tp aku kat mlk..camne yek??huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...