July 21, 2008

Ashaff turn 3...yeahhhhhhhhh

Ashaff nye birthday is on 18/7/08...but aku celebrate on Saturday......so boleh lah ramai sikit yang datang...alah lagi pun bukan selalu Ashaff sambut Birthday kan.....So, as usual aku lah yang paling bz sekali...arrange things kan...my hubby tolong keluarkan duit je...(thank you sayang)....nasib baik Lenni n Noreen nak tolong datang awal on saturday...tolong apa-apa yang patut.....(thanks guys....) But last minute si noreen kene flu pulak......(kesian dia) so tinggal je lah aku dengan Lenni. Dari Thursday lagi aku dah busy sebenar nye....beli itu ini...tp yang paling banyak keje is on saturday lah kan....pagi-pagi lagi dah ke pasar, beli barang-barang segar...so balik terus masak...Aku nak masak awal..so tak de lah aku kelam kabut last minute....so petang nye aku gi ambik ballon at GE Mall....Kelakar gilerr mase gi ambik tu...aku sorang je...penuh kat bahagian belakang ballon..pastu kene drive very slowly coz aku kene use side mirror je....semua kete yang potong aku..aku marah.."Oi...tak nampak ke orang bawak ballon ni....?" hahaha..... So, sampai je petang aku dah kelam kabut..takut tak sempat nak siap kan all the food....Lenni sampai around 6 plus..Dia ambik cake Ultraman n cup cake from Anis (thanx Anis) Jam menunjuk kan tepat ku 7.00pm...jeng...jeng My sister in law sampai..so dia jadi mangsa aku lah kan..tolong siap kan ape yang patut....aku pun mandi kan Birthday Boy....n siap kan dia.... Yus n family pun sampai.....n kesian dia orang kene tunggu lama sikit..coz ade food yang belum ready...(sorry guys...) Around 8 plus..Anep n gang datang....Then my sisters....Then Eija n boyfriend, Isk family, Rina n friend, Kak Niza family n all my friends....yang last datang is Keri n Olyn.....but u all sampai..(Tq) Ashaff hari tu cam tak terkawal....dapat jumpe kengkawan...so dia happy gilerr....Aku pun Happy coz dapat jumpe all important people in our live to celebrate Ashaff Birthday. Even though tak lah grand sangat Bithday Ashaff but i hope that semua yang datang happy n enjoy my cooking. Aku notice that aku tak dapat layan semua orang...but semua boleh self service n tak de yang malu-malu....U ALL ROCK GUYS!!. Thank you so much for coming n all the lovely lovely gift....

1 comment:

keri said...

Keri n olen : yg last datang and menghabiskan makanan hoho :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...