November 22, 2007

My baby!

video

  orang cakap senang jaga anak but for me....tired giler.baru sorang dah cam ni...kalau ramai mau pengsan. when this first time i look at my baby ....i feel happy giler...sekarang pun happy jugak but just a little bit tired. may be coz dia dah besar...dah lasak. now his 2 yrs old. boy lagi...sapa2 yang ada anak tu tahu lah...cam ne. tapi telatah mereka ni yang buat kita rasa sayang sangat. i wonder cam ne org yang sanggup dera anak atau tinggalkan anak2 kat tepi longkak....kesian. some people memang tak pernah rasa bersalah atau berdosa. i kesian ....may be coz i ni memang sensitive so....kalau ada je cerita baby kena dera atau kena buang i will cry...naluri ibu lah kata kan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...